Leuke kleurplaten om zelf te printen!

Stoere auto kleurplaten

Al op jonge leeftijd ontstaat bij veel kinderen liefde voor auto’s. De meeste kinderen krijgen voor hun verjaardag een set met speelgoed autootjes, een auto op afstandsbediening of films met auto’s. Doordat zij veel te maken hebben met auto’s ontstaat al vroeg een liefde voor auto’s. Kinderen spelen vaak uren met hun speelgoed autootjes of kijken uren naar films of series over auto’s.

Sportauto

Als klein kind zullen de meesten wel eens een speelgoed Ferrari gehad hebben. Dit is een van de snelste sportauto’s. Deze sportieve rode auto wordt door de meeste kinderen al snel herkend. Een sportauto kun je herkennen aan zijn strakke uiterlijk en de snelheid die hij heeft. De sportauto is meestal erg compact van uiterlijk en is meestal bedoeld voor twee personen. Door de hoge snelheid en de harde geluiden uit de uitlaat valt deze auto al snel op bij kinderen. Dit zorgt ervoor dat op jonge leeftijd al empathie ontstaat voor sportauto’s. Zo willen de meeste kinderen ook wel zo’n sportauto hebben. Ze kijken de hele dag naar auto’s, spelen er de hele week mee of tekenen er zelf een. Wij hebben een hoop stoere auto kleurplaten voor jouw kind. Zo kunnen zij zich uren vermaken met het kleuren van hun droomauto.

SUV

Ook populair is een stoere SUV. Met deze wagen kun je makkelijk over de ruwe terreinen rijden. Deze ruige terreinwagens zijn ook ontzettend populair bij kinderen. Wie wil er nou niet met zijn auto scheuren door modderige plekken? Het is de droom van ieder kind om op hoge snelheid over een hobbelig terrein te rijden. Nadat je bent uitgereden zal de auto volledig bedekt zijn met modder. Je kunt als kind gezellig met je vader schoonmaken, iets dat je als kind ontzettend leuk vind. Een SUV van het merk Range rover is bij ieder kind wel bekend. Het is een behoorlijk grote auto, waardoor hij indruk maakt op kleine kinderen. Ook vinden zij het geweldig om de auto lekker vies te maken op ruwe en modderige terreinen. Ze kunnen ervoor kiezen om een stoere SUV na te kleuren in een kleur die zij zelf mooi vinden.

Busjes

Iets wat minder indruk maakt op kinderen zijn busjes. Op latere leeftijd ga je deze pas waarderen. Ze zijn ideaal om meerdere personen of grotere materialen mee te nemen. Ze zijn misschien niet altijd even mooi en sportief qua uiterlijk, toch zijn ze ideaal voor een hoop mensen. Wanneer je een groter gezin hebt, kun je iedereen makkelijk meenemen. Ook wanneer je een eigen bedrijf hebt is een busje handig, zo kun je makkelijk al je spullen vervoeren. Het kan voorkomen dat je eenmalig een busje nodig hebt om bijvoorbeeld een meubelstuk te vervoeren. Dan kun je een busje huren in Venlo.

Wil je een kleurplaat delen met onze bezoekers?

Kleurplaat insturen