Leuke kleurplaten om zelf te printen!

TV en Film

Jouw kinderen hebben waarschijnlijk tv-programma’s en/of films waar ze helemaal gek op zijn. Van deze programma’s en films heeft Kleurplaat24 kleurplaten verzameld. Zo kan jouw kind nog meer genieten van zijn favoriete karakters en helden. Tegenwoordig komen er steeds meer series en films voor kinderen, maar enkele daarvan zijn al heel lang populair. De populaire tv-programma’s en films die je bij Kleurplaat24 kan vinden zijn: Cars, Disney, Hello Kitty, Minions, Nijntje en Pokémon. Deze teken- en animatieseries hebben hele populaire karakters die ingekleurd kunnen worden. Het leukste is natuurlijk om de karakters precies de kleuren te geven die ze normaal ook hebben. Aan de andere kant is het leuke van kleurplaten dat je je fantasie compleet kan laten gaan. Als jij Bliksem McQueen dus in plaats van rood, blauw wilt maken, dan kan je dat natuurlijk ook gewoon doen!

Print gratis tv-programma en film kleurplaten uit

Wanneer je bij Kleurplaat24 een mooie kleurplaat van jouw favoriete film- of seriekarakter hebt gevonden, kan je deze gewoon gratis downloaden en uitprinten. Als je de kleurplaat eenmaal uitgeprint hebt, kan het kleurplezier pas echt beginnen. Kleuren is heel goed voor de ontwikkeling van je kind. Niet alleen leert hij of zij lijnen, vormen, kleuren en tinten herkennen, maar ook wordt de hand-oog coördinatie gestimuleerd. Je kind kan dus enorm veel leren van kleuren. En leren is pas echt leuk als het iets betreft dat je leuk vindt. Er is daarom reden genoeg om jouw favoriete film- of seriekarakter uit te printen en in te gaan kleuren.

De meeste kinderen zijn dol op sprookjes, en daarom kan je bij Kleurplaat24 heel veel sprookjes kleurplaten vinden. Tegenwoordig zijn er enorm veel sprookjes. Deze kan je lezen in een sprookjesboek, maar van veel sprookjes zijn ook films gemaakt die je kan kijken. De meeste kinderen weten dus precies hoe hun favoriete sprookjesfiguur eruit ziet. Hoe leuk is het dan als jouw kind zelf zijn of haar favoriete sprookjesfiguur kan inkleuren? Sprookjesfiguren zijn voor iedereen, en daarom zijn de sprookjes kleurplaten dat ook. Ook jij als volwassene kan dus zeker nog plezier beleven aan het kleuren van jouw favoriete sprookjesfiguur. Voor volwassenen is kleuren namelijk ook hartstikke ontspannend. Ook kan je natuurlijk samen of tegelijk met je kind gaan kleuren, waardoor jullie samen gezellig wat tijd kunnen doorbrengen.

Kleur jouw favoriete sprookjesfiguur in

Op deze pagina kan je verschillende categorieën vinden met soorten sprookjesfiguren erop. Voor nu hebben we alleen nog maar prinsessen tekeningen. Als je hierop klikt, zal je een groot aantal prinsessen vinden die je kan gaan inkleuren. Natuurlijk weet jij welke kleur jurk de door jou gekozen prinses aan heeft. Je kan er in dit geval voor kiezen om haar precies zo na te maken als dat ze is, maar je kan er ook voor kiezen om de jurk eens een totaal andere kleur te geven. Hoe zou de prinses er dan uitzien? Alleen door te kleuren kom je daar achter. En ben je nou toch niet tevreden met het resultaat? Dan is dat ook geen probleem. Alle sprookjes kleurplaten zijn namelijk gratis te downloaden en uit te printen. Je kunt dus onbeperkt sprookjes kleurplaten inkleuren!

Lees meer
1 2 3 6