Leuke kleurplaten om zelf te printen!

Leuke activiteiten voor kinderen in curaçao

Curaçao is een geweldige bestemming voor een vakantie met kinderen. Het is gemakkelijk om hier contact te leggen omdat de mensen meerdere talen spreken en het drinkwater is er veilig om te drinken. Het is altijd warm en zonnig op Curaçao, maar de wind zorgt voor een aangename verkoeling. In Curaçao zijn veel activiteiten voor kinderen die niet veel geld hoeven te kosten.

Animatie

Kinderen die graag zelf dingen ondernemen en nieuwe vrienden maken, zullen een kidsclub op vakantie helemaal te gek vinden. Kidsclubs zijn bij veel grote hotels in Curaçao aanwezig en hebben vaak zelfs hun eigen mascotte. Bij de kidsclub worden dagelijks leuke activiteiten en shows georganiseerd om de kinderen bezig te houden.

Tekenen

Is jouw kind niet zo ondernemend? Dan is het verstandig om wat kleurplaten bij je te hebben op vakantie. Het is handig dat de kinderen iets te doen hebben bij het lange wachten op het vliegtuig bijvoorbeeld. In plaats van uren naar die iPad te staren, is het beter als zij hun creativiteit kwijt kunnen, een paar kleurplaten is dus verstandig om mee te brengen.

Het kindermuseum in Curaçao

Kinderen kunnen spelend leren in het Curaçao Children’s Museum. Vaak, vooral in museums, mogen kinderen niets aanraken. Hier zullen zij echter worden aangemoedigd om alles te verkennen en aan te raken. Er zijn verschillende interactieve tentoonstellingszones, zowel binnen als buiten. De ouders hoeven zich ook niet te vervelen want er is gratis WIFI en voldoende zitplaatsen, waar jij jouw kind in de gaten kan houden.

Sea Aquarium Park

Welk kind houdt er nou niet van dolfijnen? Bij Sea Aquarium Park in Curaçao kan ieder kind zich vermaken én ook nog eens iets leren! Er is hier namelijk van alles te leren en te ontdekken. Er zijn zelfs activiteiten waarbij er directe interactie met zeezoogdieren is zoals zeeleeuwen, flamingo’s, vissen, schildpadden etc.

Kidi’s park Sambil

Als jij liever even uit de zon blijft met je kinderen, door een zonnesteek bijvoorbeeld. Kan naar het overdekte winkelcentrum van Sambil gaan. Hier is een binnenspeeltuin net maar liefst 600 vierkante meter te vinden, waar de kinderen kunnen klimmen, klauteren, springen en glijden.

Vacatures in Curaçao

Bevalt jullie vakantie in Curaçao zo goed dat jullie niet meer naar huis willen gaan? Kijk dan snel voor vacatures in Curaçao! Jullie kunnen lekker blijven op dit paradijselijke eiland. Er zijn genoeg leuke vacatures in Curaçao te vinden voor iedere leeftijd.

Wil je een kleurplaat delen met onze bezoekers?

Kleurplaat insturen