Leuke kleurplaten om zelf te printen!

Een heerlijke zomer thuis

Wanneer het weer lekker weer is dan heb je waarschijnlijk wel zin om het zwembad op te zetten. Niet alleen jij hebt dat idee, ook je kinderen zien dat wel zitten. De opbouw van het zwembad is ieder jaar een groot feest. Wanneer je het zwembad weer van zolder gaat halen en gaat opbouwen betekent het dat de zomer er weer aankomt. In de zomer is het tegenwoordig warm in Nederland, dus dat zwembad is prima te gebruiken. Jij gebruikt het zwembad eventjes om af te koelen en de kinderen kunnen er uren heerlijk in spelen. Heb je nog geen opbouw zwembad? Dan wordt het tijd om er eentje aan te schaffen. Zijn de kinderen uitgespeeld? Dan hoeven ze zich niet te vervelen want er is genoeg leuks te doen. Zo wordt het een heerlijke zomer thuis.

Kleurplaten

Wanneer je kinderen zijn uitgespeeld in het zwembad kun je ze laten kleuren. Print zelf wat leuke zomerse kleurplaten uit en leg de kleurpotloden alvast klaar. Kleurplaten kun je gemakkelijk van het internet halen. Dit kan bijvoorbeeld op kleurplaat24.nl. Print een kleurplaat van een zwembad, een kleurplaat van een strand, een kleurplaat van vakantievoorwerpen en een kleurplaat van de zon. Zo kunnen je kinderen ook na het spelen in het opbouw zwembad zichzelf vermaken. Heb je een kleurplaat van het zwembad geprint? Laat de kinderen dan jullie zwembad inkleuren. Laat ze dezelfde kleuren gebruiken als het zwembad is. Zo hebben ze plezier en leren ze ook nog wat.

Zwembaden

Heb je nog geen zwembad? Dan wordt het misschien wel tijd. Een opbouw zwembad bouw je op boven de grond en heeft een stevig buizen frame. Het opbouw zwembad kent daardoor een lange levensduur. Deze is veel langer dan die van een opblaaszwembad. Dit geldt zeker wanneer je regelmatig het wateronderhoud toepast. Een opbouw zwembad is daarnaast een stuk steviger dan een opblaasbaar zwembad. Dit komt doordat de kuip zeer stevig is. Hierdoor is er minder kans op schade. De opbouw is bovendien makkelijker en het zwembad is te bestellen in verschillende maten. Zo is er altijd een zwembad wat in jouw tuin past en dat zonder te hoge kosten.

Merken

Van het opbouw zwembad bestaan er verschillende merken. Zo heb je de twee toppers op de markt; Intex en Bestway. Dit zijn merken die bekend staan om de zwembaden van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Veel plezier gewenst deze zomer!

Wil je een kleurplaat delen met onze bezoekers?

Kleurplaat insturen