Leuke kleurplaten om zelf te printen!

Bij kleurplaat 24 zijn we gek op kippen. Kippen zijn leuke dieren om te zien, maar ook erg grappig. De beestjes zijn ook nog eens nuttig en composteren goed en leveren bijna elke dag verse eitjes. Het is heerlijk gezellig om de kippen leuk door de tuin te laten lopen. Ook als kleurplaat zijn kippen erg leuk. De vele kleuren die er voor komen bij de kippen zorgen ervoor dat je helemaal los kan gaan met kleuren. Onze website heeft veel kleurplaten en ook wel een mooie kippen kleurplaat. Ga je aan de slag met een kleurplaat waar het kuikentje net uit het ei is gekomen? Of een haan die er prachtig uitziet.

Een kippen kleurplaat is erg leuk om te maken, je bent er lekker een uurtje mee bezig. Je kunt je creativiteit helemaal los laten gaan en de kleuren van de veren zo gek maken als je wilt.

Veel zie je dat er altijd een bruine kip gekleurd wordt, maar wist je dat witte, oranje, donker groen en vele andere kleuren ook voorkomen? En een kuikentje kun je prachtig geel kleuren met een schattig snaveltje.

Een kleurplaat is ook erg goed voor je concentratie en je motoriek. Je kan even helemaal afschakelen en aan de slag met de kleurplaat van een kip. Probeer prachtig binnen de lijntjes te kleuren en maak er een prachtig werk van. Je kunt je creativiteit helemaal los laten gaan.

Kleurplaat 24 heeft verschillende kippen kleurplaten waar jij mee aan de slag kunt gaan, van hanen, kuikentjes en boerderijkippen. We zijn natuurlijk benieuwd naar ieders resultaat van de prachtige kippen kleurplaten. En wie weet, na het kleuren van de kip ben jij helemaal overgehaald om zelf ook kippen te houden.

Kleurplaten zijn geweldig voor kinderen die een beetje uitdaging nodig hebben. Er zijn veel verschillende soorten kippen kleurplaten. Dieren kleurplaten komen namelijk veel voor en kinderen vinden dit altijd leuk om te doen. Dit brede voordeel is dat er voor iedereen een kleurplaat is. Er zijn verschillende niveaus van eenvoudig tot zeer uitdagend. Dit zorgt ervoor dat elk kind uitgedaagd kan worden. Bovendien zorgt het maken van kleurpagina’s ervoor dat kinderen op creatief niveau worden uitgedaagd. Dit is iets wat niet vaak voorkomt.

Wil je een kleurplaat delen met onze bezoekers?

Kleurplaat insturen