Leuke kleurplaten om zelf te printen!

Mooiste auto’s om na te tekenen

Het vergt enige vaardigheid om een mooie, realistische auto te tekenen, maar je hebt de kans om je eigen droomauto ontwerpen. Voordat je weet wat je droomauto is, is het slim om eerst andere auto’s na te tekenen. Zo heb je wat inspiratie, kan je een beetje oefenen en weet je wat je mooi vindt. Het is natuurlijk ook mogelijk aan de gang te gaan met een kleurplaat. Hoe dan ook kan je wel wat inspiratie gebruiken, dus geven we je hieronder wat mooie auto’s die je kunt tekenen.

Audi R8

Ben je fan van een echte sportauto? Dan vind je het waarschijnlijk leuk om de Audi R8 na te tekenen. Deze auto ziet er alleen al zonder kleur erg flitsend en snel uit. Tijdens het schetsen wordt je waarschijnlijk al helemaal fan van deze auto. Wanneer je de kleuren gaat toevoegen zul je versteld staan van hoe prachtig deze auto is. De auto is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar jij kunt je fantasie helemaal zijn werk laten doen. Het is natuurlijk ook te begrijpen als jij je mooi getekende auto geen kleur wilt geven. Volkomen te begrijpen met deze beauty!

Jeep Wrangler

Als je meer fan bent van de stoere, ruige auto’s en niet zo van de sportauto’s dan is een Jeep Wrangler een leuke auto om na te tekenen. De rechte lijnen maken het lekker makkelijk om de auto zelf te tekenen. Daarnaast bevat hij stoere banden die op elk terrein kunnen rijden. Hiermee heb je meteen een extra uitdaging in het tekenen te pakken, teken namelijk het ruige terrein waarop de auto te vinden is.

Cadillac Sedan

Een echte Amerikaanse oldtimer is de Cadillac Sedan. Deze auto heb je vast wel een paar keer langs zien komen. Hoewel deze wat moeilijker zal zijn om na te tekenen door de vele details, is het echt een pareltje. De auto is te vinden in klassieke kleuren, maar niets weerhoudt jouw ervan om de kleuren eens een oppepper te geven tijdens het tekenen.

Rijlessen Breda

Wil je nog een stukje dichterbij jouw droomauto komen en heb je je rijbewijs nog niet? Begin dan met rijlessen in Breda en wie weet rij jij binnenkort wel in jouw droomauto rond. Tot die tijd kun je tijdens je rijlessen in Breda even wegdromen en doen alsof je in de mooie Audi R8 rijdt.

Wil je een kleurplaat delen met onze bezoekers?

Kleurplaat insturen