Leuke kleurplaten om zelf te printen!

Je sneeuwkettingen kopen

Je bent onderweg op wintersport vakantie en dan realiseer je je opeens dat je op veel wegen niet mag rijden. Je moet enorm omrijden, omdat op veel wegen de sneeuwkettingen verplicht zijn. Daar had je even niet aan gedacht, maar je bent wel van plan om sneeuwkettingen te kopen als je weer thuis bent. Sneeuwkettingen kopen is een goed idee, zeker als je ieder jaar op wintersport gaat. In steeds meer landen wordt het nu ook echt verplicht. Handig als je ze hebt, dat scheelt je ook een hoop reistijd, doordat je niet de hele tijd meer hoeft om te rijden. Dat scheelt je weer een hoop gezeur van iedereen in de auto. De kinderen weten ook niet meer wat ze moeten doen na een tijdje en vervelen zich dan. Sneeuwkettingen heb je vaak binnen een minuut op de auto liggen en dan kan je weer doorrijden.

Kleuren

Als je kinderen zich vervelen tijdens de omwegen dan is het een goed idee om de volgende keer eens te denken aan kleurplaten. Je kunt bijvoorbeeld voertuigkleurplaten uitprinten. Print een kleurplaat uit van jullie auto en laat de kinderen de auto helemaal namaken. Zo zijn ze wel even zoet en zal je zien dat ze stil zijn. Of is een van je kinderen bijvoorbeeld fan van vliegtuigen of treinen? Ook daar zijn kleurplaten van te vinden. Kleurplaten kun je gemakkelijk online vinden en vanaf daar uitprinten. Een fijne site daarvoor is kleurplaat24.nl. Ohja, vergeet de kleurpotloden niet, anders heb je er natuurlijk alsnog niks aan.

Kettingen

Terug naar de kettingen. Sneeuwkettingen kopen kan in allerlei soorten en maten. Als je regelmatig op wintersport blijft gaan dan is het aan te raden wat duurdere sneeuwkettingen te kopen. Deze kettingen gaan namelijk makkelijk op de auto, waardoor je ze binnen een minuut hebt gemonteerd. Zo heb je geen twijfel als je ze midden in de sneeuw op je auto moet leggen. Ga je toch voor de goedkopere variant? Dat kan ook, maar dat vergt in Nederland dan wel wat meer oefening van je. Het is maar net waar je zin in hebt. Succes met het vinden van passende sneeuwkettingen.

Wil je een kleurplaat delen met onze bezoekers?

Kleurplaat insturen