Leuke kleurplaten om zelf te printen!

Fortnite

Fortnite is zo’n vet spel dat we er wel kleurplaten van moesten maken. Meer dan 500 miljoen mensen loggen in op Epic Games om de Battle Royale te spelen met hun vrienden en die begeerde win te pakken. Hoe vet is het als je je favoriete karakters van dit coole spel te kunnen inkleuren. Kijk hieronder of je voor de Glider wilt gaan, een Fortnite dance kleurplaat of misschien zelfs Ninja! Print je Fortnite kleurplaat uit en inkleuren dat ding! We beloven je dat het makkelijker is dan een Battle Royale winnen, maar wel even leuk!

Zijn de Fortnite kleurplaten geschikt voor kinderen?

Ja, de kleurplaten zijn geschikt voor kinderen. De kleurplaten hebben een cartoon stijl zonder bloed of excessief geweld, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen. Ze bieden een leuke manier om de favoriete personages en elementen uit de game op je eigen manier in te kleuren!

Maak je eigen Fortnite verhaal!

Kies verschillende Fortnite kleurplaten en print ze uit. Daarna kleur je ze zo in dat ze een verhaal vormen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk een spannend avontuur met de Fortnite personages. Je kunt de ingekleurde platen zelfs aan elkaar nieten tot een echt stripverhaal!

Organiseer een kleurwedstrijd

Nodig wat vriendjes uit en organiseer een Fortnite kleurwedstrijd. Iedereen kiest een kleurplaat en jullie kleuren ze tegelijkertijd in. Laat daarna een (ouder)jurylid de mooiste kleurplaat kiezen. De winnaar krijgt een leuke prijs!

Lees meer