Leuke kleurplaten om zelf te printen!
Anna Kasan
8 september 2021

Kleurplaten auto’s

Van jong tot oud bijna iedere jongen houdt wel van auto’s. Het begint met kleine speelgoedauto’s maar als ze ouder worden is dat niet meer genoeg en wordt het een echte auto waarin ze zelf kunnen rijden. Wanneer ze nog jong zijn willen ze dan ook niks anders dan kleurplaten van Cars, auto’s, racewagens, vrachtwagens en bussen. Maar welke auto is nu het mooiste om te kleuren? Je leest er alles over in deze blog.

Gave auto’s

Een Porsche 911 GT3 RS is een echte raceauto, dit maakt hem echter niet minder mooi. Op een kleurplaat merk je er niet veel van maar in het echt is die Porsche heel erg snel, met zijn 520 pk’s motor is het de krachtigste van Porsche. Met deze motor ga je in 3,2 seconden van 0 naar 100 km per uur.

Een Bugatti Chiron Sport staat voor snelheid, comfort en luxe. Hoewel deze auto niet meer de snelste ter wereld is wordt het wel nog gebruikt als een race speeltje voor mensen met veel geld. Deze auto kost maar liefst 2,65 miljoen euro. Daarom zullen veel jonge jongens het helaas bij een kleine speelgoedvariant van deze moeten houden.

Oude auto’s

Een van de bekendste en mooiste oude auto die je kunt kleuren is een Citroën DS. Dit was in 1955 een hele bekende auto met een geheel nieuwe techniek, materialen en vormgeving. Deze auto is dan ook in talloze films te zien en er reden bekende mensen in zoals architecten, designers en de president van Frankrijk Charles de Gaulle.

Nog zo een bekende auto is de Aston Martin DB5, een icoon van de Britse stijl waar ook heel veel kleurplaten van te vinden zijn. In 1964 was deze auto ook al bekend toen hij verscheen in de derde James Bondfilm Goldfinger.

Een eigen auto

Een eigen auto is de droom van elke jongen. Welke auto ze later willen kopen hebben ze vaak al uitgedacht op een jonge leeftijd. Maar heb je momenteel nog geen auto en heb je er wel eentje nodig voor een korte tijd? Dan kun je er altijd nog een huren bij een autoverhuur in maastricht!