Leuke kleurplaten om zelf te printen!
Anna Kasan
22 september 2021

De mooiste auto kleurplaten

Kinderen en ouderen hebben vaak een discussie over welke auto nu het mooiste en gaafste zijn. De een vindt een BMW mooi en de ander weer een Audi. Dit is vaak een eeuwig durende discussie en dat is ook niet gek, want er zijn auto’s in overvloed. Mensen hebben allemaal andere smaken en vinden andere kleuren, vormen en merken het mooist. Er zijn echter een aantal auto’s waar niemand omheen kan en dat zijn de mooiste auto’s. Dit zijn vaak ook auto’s met een verhaal en dit maakt het voor je kind nog leuker om deze auto kleurplaten in te kleuren.

Ford Mustang Bullit

Of je deze auto ooit gaat tegenkomen in Nederland is maar de vraag. Er is maar een exemplaar dat ooit naar Nederland is verscheept. Deze 1800 kilo zware auto is een adembenemend exemplaar om te zien. De Bullit is uitgerust met een V8 motor die heerlijk gromt bij het gas geven. De Bullit is gemaakt voor de 50ste verjaardag van de film bullit. In deze film achtervolgt de hoofrolspeler 10 minuten lang twee moordenaars in Ford. Zo is de naam van deze Prachtige Ford ook ontstaan.

Ferrari 250 GTO

De Ferrari 250 GRO is een ware klassieker. Deze wagen is in productie geweest van 1962 tot 1964 en er zijn maar slechts 39 stuks van gemaakt. Dit maakt deze klassieke wagen erg schaars en een ware streling voor het oog. Als je in 1962 tot 1964 deze Ferrari wou hebben moest je eerst toestemming krijgen van de directeur en oprichter Enzo Ferrari. Als je dat niet had kon je deze auto ook nooit krijgen.

Allereerst je rijlessen nemen

Leuk en aardig die auto’s hierboven en je kan ze als kind al hebben in gekleurd, maar als je er in wilt rijden moet je uiteraard je rijbewijs eerst gaan behalen. Als je op zoek bent naar rijlessen in Den Bosch, dan ben je bij rijschool Den Bosch aan het goede adres. Bij het volgen van rijlessen in Den Bosch zal er altijd persoonlijke en professionele begeleiding komen. Ook zal je altijd een vast rijinstructeur hebben, waardoor je makkelijker en sneller je rijbewijs kan behalen.