Leuke kleurplaten om zelf te printen!
Anna Kasan
21 september 2021

Getekende bank

Deze kleurplaat geeft een mooie afgewerkte uitstraling van vooral een luxe comfortabele bank met een bankhoes  in een woonruimte. Bij deze kleurplaat zie je vooral de woonruimte die door de bank uitstraalt en de aandacht trekt. Je ziet duidelijk dat er veel aandacht is gehecht aan de details van de bankhoes en vooral ook de kleur die de verandering brengt. Er wordt daardoor vooral ook gewerkt met kleur omdat je in de woonruimte vaak graag iets van kleur wilt hebben om op je gemak in rust kunt relaxen en natuurlijk: kleur brengt je tot rust.

Kleuren

Er bestaan heel veel kleuren van bankhoezen natuurlijk kies je de kleur die het meest bij je woonruimte past, hier zie je ook dat de kleur mooi verwerkt wordt met de andere deeltjes van de ruimte om het een mooier beeld te geven. De kleur kiezen voor een bankhoes is niet zo moeilijk omdat je veel kleuren hebt die je makkelijk kunt aanpassen aan je woonruimte.

Woonruimte

Bijna altijd wordt er voor gekozen om een bank in een woonruimte te plaatsen omdat je daar op je gemak en in comfort kunt zitten en relaxen voor de televisie. Op deze kleurplaat zie je dan ook dat de bank groter is getekend dan alle andere meubilair. Je ziet bijna nooit een woonruimte zonder een bank, de groottes kunnen natuurlijk wel verschillen want het moet dan ook weer passen in je ruimte. Op deze kleurplaat is de woonruimte groot afgebeeld met veel ruimte voor de bank waardoor de bank eigenlijk meteen alle aandacht trekt en je duidelijk kunt zien dat de tekenaar wilt dat je vooral de bank ziet en je daarop focust dan bijvoorbeeld de tv-kast.

Rust

De bedoeling van deze kleurplaat is om je een zicht  te geven van een woonruimte en het belang willen nadrukken op rust, en dit doormiddel van een grote bank midden in de woonruimte. Zo zie je ook weer dat een bank niet zomaar een stuk meubel is die je zo uitkiest en meteen in je ruimte plaatst.